Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at købe smykker og ure på nettet?

Når du handler på internettet, er du som forbruger sikret af købeloven. Du har som forbruger fortrydelsesret når du handler på internettet. Du har derfor altid ret til at fortryde dit køb og få dine penge tilbage, såfremt det sker inden for den givne frist. Hos Guldsmedborup.dk tilbyder vi 30 dages returret. I tilfælde hvor varen har været taget i brug, tilbagebetaler vi det beløb, vi vurderen varen nu er værd. Det betyder, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi.

Hvad gør jeg hvis jeg er i tvivl om mit køb

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail klik her eller på tlf. 55737575, såfremt du har spørgsmål vedr. en handel.

Hvordan ser jeg størrelsen på smykkerne og urerne?

I øjeblikket har vi desværre ikke mål på alle vores smykker og ure, men du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail klik her eller på tlf. 55737575, såfremt du ønsker præcise mål på et bestemt smykke.

Hvordan ved jeg om smykkerne og urerne er ægte?

Med over 50 års på bagen indenfor guldsmedebranchen kan du føle dig helt sikker på, at vores smykker overholder lovgivningen i forhold til ægthed. Alle vores smykker i guld og sølv er forsynet med et lødighedsstempel, som bevis for, at smykket er udført i ægte materialer. Smykker i sølv og forgyldt sølv er forsynet med stemplet for sterlingsølv 925. Smykker i guld er forsynet med hhv. 333 for 8 karat guld og 585 for 14 karat guld. Ædelmetalkontrollen foretager jævnligt stikprøver. Dette er din garanti for 100% ægthed.

Hvad er zirkoner?

Zirkoner eller Zirkonia (herefter benævnt zirkoner) er syntetisk fremstillet sten, der bliver brugt i mange smykker. Zirkoner har en hårdhedsværdi på 8,5 og har smukke glimtende reflekterende farver. Zirkoner er det tætteste du kommer på at få en sten, der glimtrer næsten lige så flot som en diamant uden at skulle betale diamantens pris her. Til sammenligning kan oplyses at ægte diamanter regnes for det hårdeste mineral og har en hårdhedsværdi på 10.

General vejledning i brugen af smykker og ure.

Vi har lavet en general vejledning i burgen og daglig anvendelse af smykker og ure som vi anbefaler at du dovnloader Klik her, filen er i pdf. format har du problemer med at hente eller åbne filen er altid du velkommen til at kontakte os på mail klik her eller på tlf. 55737575.

Læs også

Huller i ørene. VI LAVER IKKE HULLER I ØRENE OM SØNDAGEN

Hvorfor bliver mine smykker sorte

Sådanne fastsættes prisen på diamanter

Hvad er forskellen på en Diamant og en Brillant

Hvornår er et ur er vandtæt, og hvad betyder det.

Viste du at dit mekaniske ur kan blive magnetisk