Næstved's eneste Butik med fuldtidsansat urmager i butikken

Vores Urmager

Vores urmager har stor erfaring med reparation af armbåndsure og stue-ure, og Guldsmed Borup kan således tilbyde reparation af alle typer ure.

Qvick urservice hos Guldsmed Borup I Næstved Storcenter

Vores urmagerværksted er placeret i butikken i Næstved Storcenter, og vi tilbyder her Qvick service som indbefatter batteriskift inden for maks. 60 min og afkortning af lænker (i travle perioder og i forbindelse med helligdage kan der dog gå op til 2 timer), ure med en salgsværdi på over kr. 5000 og ure som skal trykprøves til 10atm/100m, udføres som dag til dag service, dette er alene for at sikre kvaliteten af det udførte stykke arbejde.

På grund af COVID-19 er butikken ikke fuldbemandet. Derfor er det desværre ikke muligt for os at tilbyde Quick Urservice endnu. Vi tilbyder i stedet at sende en sms når uret er klar til afhentning, men det skal forventes at der går minimum 24 timer og i nogle tilfælde op til 72 timer.  

Få et tilbud på reparation af dit ur

Vi anbefaler altid at du får lavet et tilbud / overslag på reparation af dit ur dette koster kun kr. 300.- og dækker tidsforbruget i forbindelse med adskillelse og samling af uret, vælger du efterfølgende at acceptere tilbuddet bliver de 300 kr. naturligvis fratrukket i den tilbudte reparationspris.

Beskyt dit ur mod Tyveri

Hos Guldsmed Borup tilbyder vi Samarbejder vi med watch-matters at tyveribeskytte dit ur, dette betyder at hvis dit registrerede ur bliver stjålet og efterfølgende indleveret hos en urmager vil uret blive konfiskeret og overdraget til politiet. en registrering i whats-matters er også juridisk gyldig som dokumentation af ejerskab overfor dit forsikringsselskab, og alle danske forsikringsselskaber har accepteret dette.  Læs mere her