Urmager-Næstved's Eneste butik med fuldtids ansat urmager i butikken
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Næstved's eneste Butik med fuldtidsansat urmager i butikken

Vores Urmager

Vores urmager har stor erfaring med reparation af armbåndsure og stue-ure, og Guldsmed Borup kan således tilbyde reparation af alle typer ure.

Qvick urservice hos Guldsmed Borup I Næstved Storcenter

Vores urmagerværksted er placeret i butikken i Næstved Storcenter, og vi tilbyder her Qvick service som indbefatter batteriskift inden for maks. 60 min og afkortning af lænker (i travle perioder og i forbindelse med helligdage kan der dog gå op til 2 timer), ure med en salgsværdi på over kr. 5000 og ure som skal trykprøves til 10atm/100m, udføres som dag til dag service, dette er alene for at sikre kvaliteten af det udførte stykke arbejde.

Få et tilbud på reparation af dit ur

Vi anbefaler altid at du får lavet et tilbud / overslag på reparation af dit ur dette koster kun kr. 300.- og dækker tidsforbruget i forbindelse med adskillelse og samling af uret, vælger du efterfølgende at acceptere tilbuddet bliver de 300 kr. naturligvis fratrukket i den tilbudte reparationspris.

Beskyt dit ur mod Tyveri

Hos Guldsmed Borup tilbyder vi Samarbejder vi med watch-matters at tyveribeskytte dit ur, dette betyder at hvis dit registrerede ur bliver stjålet og efterfølgende indleveret hos en urmager vil uret blive konfiskeret og overdraget til politiet. en registrering i whats-matters er også juridisk gyldig som dokumentation af ejerskab overfor dit forsikringsselskab, og alle danske forsikringsselskaber har accepteret dette.  Læs mere her