Retur og Reklamation

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret gælder kun produkter købt Online) 

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Guldsmedborup.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare. Hvis du fortryder købet og vil have en anden vare. 

Hvis du fortryder købet, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@gubo.dk med påførelse af ordrenr. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Herefter bedes du sende varen retur til os. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har modtaget varen. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved dyrere varer anbefaler vi at du sender som værdiforsendelse, Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager pakker sendt med DAO, da disse bliver lagt uden for centret og kun i sjældne tilfælde kommer frem til os.  


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

JULEGAVER BYTTES FREM TIL 10. JANUAR, Såfremt du har skrevet, at det er en julegave under bemærkningerne. Bemærk dog, at dette ikke gælder tilbudsvarer. Varer købt på tilbud eller handlet med specialrabat byttes i 30 dage fra købsdatoen.

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Vær opmærksom på, at vi kun tager imod/ombytter ubrugte varer. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Påføres smykket ridser, anses det ikke længere for værende ubrugt og er derved blevet værdiforringet.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. I henhold til begrebet "værdiforringelse" forbeholder vi sig ret til at vurdere at et smykke kan være forringet så meget i værdi, ved ibrugtagen, at det kun er selve metallets værdi fratrukket administrations- og fragtomkostninger til firmaet der omsmelter smykket, der kan refunderes. 
 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den og at denne er modtaget hos os, eventuelle tvister mellem afsender og forsendelses / speditør firmaet er Guldsmed Borup uvedkommende.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller afleveres personligt på nedenstående adresse til:

Guldsmed Borup
Næstved Storcenter
Butik 22
4700 Næstved
att: webshop

 

Du kan købe et returlabel her. OBS. returlabel kan kun anvendes indenrigs i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget)

Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager pakker sendt med DAO, da disse bliver lagt uden for centret og kun i sjældne tilfælde kommer frem til os.  

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du kan købe et returlabel her. OBS. returlabel kan kun anvendes indenrigs i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget)

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Guldsmedborup.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. link til smykke og ur pleje 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Du kan købe et returlabel her. Hvis din reklamation er berettiget, får du naturligvis beløbet refunderet, men dit udlæg skal være dokumenteret og vi dækker ikke udgifter der overstiger kr. 49.- 

Varen sendes til:

Guldsmed Borup
Næstved Storcenter
Butik 22
4700 Næstved
att: webshop

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. ved indsendelse af ure, quarts eller mekanisk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres (eller fejlen ikke er omfattet af garanti / reklamationsret), vil varen blive tilbagesendt til kunden og i visse tilfælde kan der blive pålagt et testgebyr. Gebyret er kr. 490,- pr. time inkl. moms

 

Hvis det konstateres, at din reklamation ikke er berettiget, vil du modtage et tilbud på reparation af din vare. Du skal i så fald være opmærksom på at dine omkostninger til returnering ikke vil blive refunderet.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager pakker sendt med DAO, da disse bliver lagt uden for centret og kun i sjældne tilfælde kommer frem til os.  

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du kan købe et returlabel her. vær opmærksom på at vi ikke dækker forsendelsesudgifter der overstiger kr. 49.- OBS. vores returlabel kan kun anvendes indenrigs i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget)