Størrelsesguide - Ringe

Hvordan måler jeg størrelse på en fingerring?

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilken størrelse en ring skal være. I nedenstående guide kan du læse dig frem til, hvordan du selv derhjemme, kan måle dig frem til din eller din vens/kærestes/kones fingerringsstørrelse. Hvis du har en ring, som du kan måle efter, kan du måle indvendig diameter. I skemaet forneden kan du se, hvad den indvendige diameter svarer til i forhold til ringstørrelse

RINGSTØRRELSE:

 Str.:  Indvendig diameter
 48  15,2 mm
 50  15,8 mm
 52  16,5 mm
 54  17,1 mm
 56  17,8 mm
 58  18,1 mm
 60  19,2 mm

 

RINGENS PROFIL:

Du skal være obs på, at ringen du måler, har nogenlunde samme bredde som den, du ønsker at bestille. Bredden på ringen ernemlig også afgørende for størrelsen. Ved bestilling af en bred ring, skal der oftest påregnes at du skal et nummer op i størrelse.

MÅLING AF DIN FINGER:

Hvis du ikke har en ring at måle efter, kan du måle din finger. Du skal dog være opmærksom på, om du har kolde/varme hænder. Hvis du f.eks. har kolde fingre, når du måler din str., kan ringen godt blive for lille, når dine hænder bliver varme.
Mål derfor gerne din finger et par gange for at være sikker. Bemærk desuden at hvis du er gravid, kan du have lidt vand i kroppen, hvilket forsvinder igen efter graviditeten. Derfor kan det være svært at købe ringe, sålænge man er gravid.

HVILKEN STØRRELSE BRUGER JEG?

Tag et stykke tyndt snor, og sno den 2 gange rundt om din finger, der hvor ringen skal sidde  (det er vigtigt, at du ikke strammer snoren for hårdt, men den må heller ikke side for løst). Tegn dernæst en lige streg henover begge snore. 
Ret tråden ud. Afstanden imellem to af stregerne i mm, er din ringstørrelse.  Hvis afstanden f.eks. er 5,1 cm lang, så svarer det til 51 mm og derfor skal du bruge en størrelse 51.

 

 

Er du ikke helt tryg ved ovenstående målinger, så har du mulighed for at købe enten et ringmål, en ringstok eller begge. Køber du et sæt med begge, og efterfølgende køber en ring for mellem 500 og 1000 kr. fratrækken 50% af sættes pris. Køber du en ring for 1000kr. eller derover fratrækken 100% af sættes pris (gælder ikke varer med rabat og udsalgsvarer).

 

 

Og går det alligevel ikke efter planen og det viser sig, at den købte ring alligevel ikke passet, så fortvivl ikke - vi har 30 dages returret samt landsdækkende bytteservice, som du kan benytte dig af.