Fri fragt over 399.- Landsdækkende bytteservice, 30 dages returret
  • 30 dages returret & Fri fragt over 399.-
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service ! og 5 stjerner på Trustpilot

Handelsbetingelser

Hos Guldsmedborup.dk bruger vi altid forsendelse med Track & Trace

Din tryghed er meget vigtig for os derfor bliver alt sendt som pakker med Track & Trace således at pakken altid kan spores, når der er tale om dyre varer vælger vi ofte at sende pakken som værdi forsendelse, uden meromkostning for dig / kunden.

Betaling med kreditkort eller fordel over 12 måneder med Viabill

Alle priser er inkl. moms.

På Guldsmedborup.dk kan der betales med dankort, visa og mastercard. Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.guldsmedborup.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Leveringstiden er 1-2 dage med/eller uden levering til adressen eller med GLS til pakkeshop/firma.

Der er gratis fragt (gælder kun i Danmark, Grønland og Færøerne undtaget) sendt med GLS til levering firma adresse eller pakkeshop ved køb over 399,-

Afhentning

Hvis du ønsker at afhente varen i butikken, betragtes det som levering af varen, fra det tidspunkt pakken ligger klar til afhentning - og dermed gælder de 30 dages returret fra det tidspunkt, hvor du har fået besked på, at pakken kan afhentes. Har du valgt betaling i butikken, reserveres varen i 72 timer, hvorefter den igen kommer til salg i butikken. Ved afhentning i butik er det et krav for udlevering af varen at der fremvises gyldig legitimation samt det betalingskort, der er anvendt. 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på Guldsmedborup.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare. Hvis du fortryder købet og vil have en anden vare, kan du vælge at få byttet varen i en af de butikker, der er med i vores landsdækkende bytteservice

 

Hvis du fortryder købet, skal samtidigt inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kontakt@gubo.dk med påførelse af ordrenr. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Herefter bedes du sende varen retur til os. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har modtaget varen. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved dyrere varer anbefaler vi at du sender som værdiforsendelse.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Hvis vi modtager en pakke retur, der ikke er afhentet, vil du blive afkrævet for administrationsgebyr og returfragt i alt kr. 78,-

 

JULEGAVER købt fra 1. november og frem BYTTES FREM TIL 10. JANUAR, Såfremt du har skrevet, at det er en julegave under bemærkningerne. 

 

Vær opmærksom på, at vi kun tager imod/ombytter ubrugte varer. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt.  Påføres smykket eller uret ridser, anses det ikke længere for værende ubrugt og er derved blevet værdiforringet.

 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

I henhold til begrebet "værdiforringelse" forbeholder vi sig ret til at vurdere at et smykke kan være forringet så meget i værdi, ved ibrugtagen, at det kun er selve metallets værdi fratrukket administrations- og fragtomkostninger til firmaet der omsmelter smykket, der kan refunderes. 
 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller afleveres personligt på nedenstående adresse til:

Guldsmed Borup
Næstved Storcenter
Butik 22
4700 Næstved
att: webshop

 

Du kan købe et returlabel her.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du kan købe et returlabel her.

 

Brugsanvisninger/Manualer

Manualer til ure forekommer som oftest ikke på dansk men bliver som minium leveret på engelsk, køber kan ikke rette krav mod Guldsmed Borup om, at disse skal leveres på et andet sprog. Du er altid velkommen til at kontakte vores support, der vil være behjælpelige med at fremskaffe en dansk manual såfremt dette er muligt

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Guldsmedborup.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Du kan købe et returlabel her. Hvis din reklamation er berettiget, får du naturligvis beløbet refunderet, men dit udlæg skal være dokumenteret og vi dækker ikke udgifter der overstiger kr. 49.- 

Varen sendes til:

Guldsmed Borup
Næstved Storcenter
Butik 22
4700 Næstved
att: webshop

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Hvis det konstateres, at din reklamation ikke er berettiget, vil du modtage et tilbud på reparation af din vare. Du skal i så fald være opmærksom på at dine omkostninger til returnering ikke vil blive refunderet.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Du kan købe et returlabel her.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.guldsmedborup.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Guldsmedborup.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige for Guldsmedborup.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Guldsmedborup.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Guldsmedborup.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Guldsmedborup.dk via kontakt@gubo.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på kontakt@gubo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Generelle oplysninger

Guldsmed Borup ApS
Næstved Storcenter
Butik 22
4700 Næstved
email: kontakt@gubo.dk
Tlf. 55737575
Etableringsår: 1980
cvr.nr. 63887528