Persondatapolitik - Guldsmed Borup
  • 30 dages returret & Fri fragt over 399.-
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service ! og 5 stjerner på Trustpilot

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK                                                                                                         


Når du handler på vores webshop www.guldsmedborup.dk  indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Dette dokument hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger.

 

1  Personoplysninger – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til

1.1 Stamdata

Når du opretter en profil eller laver en ordre på guldsmedborup.dk, indsamler de personoplysninger om dig du angiver. Alle persondata opbevares i forbindelse med køb og salg, marketing og statistik. 

De persondata som bliver registreret er: 

Navn, kontaktoplysninger, købshistorik, kryptonerede kontooplysninger og ip-adresse

 

1.2  Cookies

Vores websted bruger cookies. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger og anvendes til forskellige formål.

Læs mere om, hvilke cookies Webstedet bruger og til hvilke formål nedenfor (i 8).

1.3  Din IP-adresse, browserindstillinger og placering

Når du besøger webstedet, registrerer vi din computers IP-adresse og browserindstillinger. IP-adressen er den numeriske adresse for den computer, der bruges til at besøge Webstedet. Browserindstillinger kan omfatte den type browser, du bruger, browsersprog og tidszone. Vi indsamler disse oplysninger, således at vi kan spore den computer, der anvendes, i tilfælde af misbrug eller ulovlige handlinger i forbindelse med besøg på eller brug af webshoppen. 

1.4  Nyhedsbreve 

Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve (vi indsamler dit navn, din e-mailadresse og nyhedsbrevspræferencer). Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du afmelde ved at logge ind på din konto og ændre dine indstillinger.

1.5  Til hvilke formål bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger de oplysninger, som du giver os til at:

  • Identificere dig som en registreret bruger, når du logger ind på webshoppen
  • Sende varer til dig 
  • Sende dig vores nyhedsbreve

1.6  På hvilket retsgrundlag behandler vi dine personoplysninger?

  • Vi skal behandle dine personoplysninger for at:
  • Opfylde vores kontrakt med dig (se Artikel 6.1.b i persondataforordningen (GDPR))
  • Overholde vores juridiske forpligtelser (se Artikel 6.1.c i GDPR) og drive en online-anmeldelsesplatform i overensstemmelse med, f.eks., direktivet om urimelig handelspraksis, ICPENs retningslinjer for online-anmeldelser og anbefalinger, forbrugerbeskyttelsen fra urimelige handelsforordninger fra 2008, konkurrence- og markedstilsynets vejledning om online-anmeldelser og anbefalinger, forbrugerombudsmandens retningslinjer for offentliggørelse af brugeranmeldelser, markedsføringsloven osv.
  • Forfølge vores egne legitime forretningsmæssige interesser i forbindelse med driften af ​​websshoppen og ydelsen af vores services til dig, eller til at forfølge tredjeparters legitime interesser, så længe dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter de pågældende interesser (se Artikel 6.1.f i GDPR).
  • Til fastlæggelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav, hvor nødvendigt (se Artikel 9.2.f i GDPR)

Nogle af disse grundlag til behandling af dine personoplysninger overlapper hinanden, så der kan være flere årsager, der berettiger os til at behandle dine personoplysninger.

I de begrænsede tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet dit samtykke til os til at behandle dine personoplysninger (se Artikel 6.1.a i GDPR), f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du bedes dog være opmærksom på, at vi måske har ret til at fortsætte med at opbevare dine oplysninger, hvis det kan retfærdiggøres i henhold til et af de ovennævnte retsgrundlag.

Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen. Se nedenfor. 

2  Dataansvarlig

2.1  Oplysninger, for hvilke vi er den dataansvarlige

Vi er den dataansvarlige for stamdata, som du indtaster i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse af din konto og ved ordreafgivelse.

 

3  Links til websteder

Vores Websted indeholder links til andre websteder. Vores medtagelse af sådanne links indebærer ikke vores godkendelse af de pågældende websteder. Vi kontrollerer ikke indholdet af disse tredjepartswebsteder og påtager os intet ansvar for tredjeparten eller deres politikker eller praksisser. Vi opfordrer dig til at gennemgå disse tredjepartswebsteders persondatapolitikker, da deres procedurer til indsamling, håndtering og behandling af personoplysninger kan være anderledes end vores.

4  Dataopbevaring

Vi opbevarer de stamdata og andre personoplysninger, som du tilvejebringer, så længe du har en konto eller som nødvendigt for at yde vores services til dig. Hvis du vælger at slette din konto, hvis du har handlet hos os, bedes du være opmærksom på, at vi gemmer en logfil med følgende oplysninger: dit navn, adresse og din e-mailadresse samt hvad du har købt. Vi opbevarer logfilen i 5 år. 

 

5  Sikkerhedsforanstaltninger

Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i vores organisation, og vi foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de ​​oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes via webshoppen og chatten, er muligvis ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.

Vi arbejder altid på at forbedre vores sikkerhedsprocedurer, og vi opdaterer disse oplysninger, idet disse praksisser udvikler sig over tid.

6  Cookies

Webshoppen bruger cookies og lignende teknologier ("Cookies"). Ved at bruge vores webshop accepterer du, at vi bruger cookies som beskrevet nedenfor.

6.1  Hvilke typer af cookies bruger vi?

Cookies er små stykker information, som webshoppen placerer på din computers harddisk, på din tablet eller på din smartphone. Bemærk, at HTML5 har introduceret internetlagring, der har egenskaber, der ligner cookies, og at vi derfor betragter dette som en cookie i det følgende.

Cookies indeholder oplysninger, som webshoppen bruger til at gøre kommunikationen mellem dig og din webbrowser mere effektiv. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger.

Vi bruger sessionscookies, vedvarende cookies, HTML5 sessionStorage- og HTML5 localStorage-sessionscookies, og HTML5 sessionStorage-objekter er midlertidige og slettes, når du forlader din webbrowser. Vedvarende cookies er permanente og opbevares og forbliver på din computer, indtil de slettes. Vedvarende cookies udløber eller sletter sig selv automatisk efter en vis periode, som indstilles pr. cookie, men fornyes, hver gang du besøger Webstedet. HTML5 localStorage-objekter er permanente og forbliver på din computer, indtil de slettes.

6.2  Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger Cookies til:

Generering af statistik

Måling af trafik såsom antallet af besøg på webshoppen, hvilke domæner de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger på webshoppen, og i hvilke overordnede geografiske områder de besøgende er placeret.

præferencer (f.eks. hvilket sprog du foretrækker).

Kvalitetssikring

Sikre kvaliteten af webshoppen og forhindre misbrug eller uregelmæssigheder i forbindelse med at bruge webshoppen

Målrettede annoncer

Vise relevante annoncer på webshoppen, herunder interessebaserede annoncer, som vi mener er af interesse for dig. Vi bruger tredjeparter til at levere disse annoncer, når du besøger webshoppen og andre websteder. 

6.3  Tredjepartscookies

Tredjepartscookies indstilles af tredjepartswebsteder – ikke vores webshoppen. Når du besøger vores webshoppen, kan følgende tredjepartscookies indstilles:

  • Facebook-cookies indstilles, når du logger ind på vores webshop med Facebook
  • Google-cookies indstilles, når du logger ind på vores webshop med Google
  • Google AdSense-cookies indstilles, når der vises relevante målrettede annoncer på vores webshop. Nogle cookies kan indstilles som DoubleClick, som er en del af Google

6.4  Sletning af cookies

Du kan slette de cookies, der allerede er på din enhed. Du kan som regel slette cookies fra privatlivs- eller historik-området, der er tilgængeligt fra menuen Indstillinger eller Valgmuligheder i browseren. I de fleste browsere kan den samme menu tilgås via tastaturgenvejen Ctrl+Shift+Del eller Command+Shift+Del, hvis du bruger en Mac.

Bemærk, at hvis du ikke accepterer cookies fra vores webshop, kan du opleve en vis ulejlighed i din brug af webshop, og du kan være forhindret i at få adgang til nogle af dets funktioner.

7  Berigtigelse og sletning af dine personoplysninger

Hvis de Stamdata eller andre personoplysninger, som vi opbevarer om dig i vores egenskab af dataansvarlig, er urigtige eller vildledende, kan du selv berigtige de fleste af oplysningerne via din konto. Vi anbefaler, at du selv berigtiger dine oplysninger. Ellers er du velkommen til at bede os om at hjælpe med at berigtige dine oplysninger.

Du kan til enhver tid berigtige eller slette eventuelt indhold og personoplysninger på webshoppen, for hvilke du er den dataansvarlige.

 

8  Andre rettigheder

Ud over de rettigheder, der er angivet ovenfor med hensyn til dine personoplysninger, har du også følgende rettigheder:

  • Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger og begrænse behandlingen af ​​dine personoplysninger.
  • Du har især en ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
  • Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af den ​​behandling af ​​oplysninger, der blev udført, før du trak dit samtykke tilbage. 

Under visse omstændigheder kan disse rettigheder være begrænsede eller betingede. For eksempel, hvorvidt du har ret til dataoverførbarhed i et bestemt tilfælde, afhænger af behandlingsaktivitetens specifikke omstændigheder.

9  Børns oplysninger

Vores webshop er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet os deres personoplysninger, bedes du kontakte os.

10  Ændringer til denne Politik

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til denne politik. Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores politik, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have os til at berigtige dine personoplysninger, bedes du kontakte os på: kontakt@guldsmedborup.dk

Hvis du kontakter os, og din klage ikke løses, har du yderligere muligheder, for eksempel kan du altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan læse mere om det her (LINK).

Vores kontaktoplysninger er:
 

Guldsmed Borup ApS

Næstved Storcenter 3, 22

4700 Næstved

CVR-nr.: 62887528