Julie Sandlau - bæredygtige smykker

oprettet d. under Smykke Nyheder

Vidste du at CSR (Corporate Social Responsibility) er en af Julie Sandlaus absolutte kerneværdier? 

I 15 år har Julie Sandlau produceret smykker på egen fabrik, som blev grundlagt i samarbejde med Danida i 2005. Julie Sandlau har i dag 275 ansatte, heraf ca. 214 kvinder, der arbejder i et sikkert arbejdsmiljø, hvor trivsel, uddannelse, sundhed og ligestilling vægtes højt.  Alle medarbejdere på fabrikken i Hanoi tilbydes sundhedsfordele såsom; sund frokostordning, lægetjek, mammografi til alle kvindelige ansattte, HIV- og præventionsrådgivning, hygiejne- og førstehjælpskursus samt etablering af fagforening. 

Julie Sandlaus fabrik i Hanoi, Vietnam

Julie Sandlau har flere gange vundet prisen som "Bedste arbejdsplads i Hanoi".

Alle Julie Sandlaus smykker er skabt ud fra danske guldsmedetraditioner, og bliver udelukkende produceret i recycle sterlingsølv og guld.

Fabrikken er medlem af United Nations Global Compact (UNGC), og efterlever deres værdier om menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anti-korruption.

Alle diamanterne er UNGC certificeret med "The Kimberly Certificate of Origin", der garanterer, at diamanterne ikke kommer fra konfliktzoner. 

CSR har altid været en af Julie Sandlaus kerneværdier, og vi har altid sat en ære i at drive en ansvarlig forretning, med hjertet på det rette sted”

 - Julie Sandlau

Fra efteråret 2019 har Julie Sandlau besluttet at reducere mængden af printmaterialer. Disse vil blive erstattet med nye digitale løsninger.

Julie Sandlau ved, at der er mange lag, når man vil gå en bæredygtig vej, derfor ønsker de at være gennemsigtige i deres tiltag, og dele små som store skridt på vejen. De mener, at det er en vigtig del af oplevelsen, når man køber et smykke fra Julie Sandlau, og sammen kan vi gøre en forskel.

BAMBOO - EN AF JULIE SANDLAUS ABSOLUTTE BESTSELLERE

Julie Sandlaus bæredygtige Bamboo kollektion byder på et væld af smukke designs, der leder tankerne hen på naturen. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar