Special Edition: Seiko Prospex Auto Diver 1968 SPB105J1

Oprettet d. under Ur Nyheder

Special Edition: Seiko Prospex Auto Diver 1968 SPB105J1

Nu har Seiko igen gjort det;  De har denne gang relanceret Prospex uret fra 1968 i en ny og forbedret udgave. Prospex kommer fra ordene "Professional Specifications", og antyder at urene er med særdeles profesionelle specifikationer. I starten var Prospex urene alle dykkerure, men det har udviklet til meget mere end det. Seiko beskriver selv, at visionen med Prospex er ure, du kan tage med på eventyr overalt - altså på land, i vandet og i luften.

 

Seikos første dykkerur blev lanceret helt tilbage i 1965. Seiko har indgået i et tæt samarbejde med Professional Association of Diving Instructors (PADI), og kendetegner de ikoniske Seiko Prospex Padi modeller. Med mere end 50 år erfaring med design af dykkerure, er der sket mange designmæssige udviklinger i Prospex kollektionen, men de gamle design er stadig virkelig eftertragtede ligesom dette ur, som nu er udkommet i en ny og forbedret udgave.

 

Seiko Prospex  er lavet med det bedste japanske håndværk. Prospex urene er omhyggeligt bygget, med kun de bedste materialer og et fokus helt ned til mindste detalje.

 

Det nyeste Seiko Prospex model SPB105J1 er inspireret af den frodige grønne natur i Yakushima. Yakushima er beliggende i den sydlige del af Japan og er registreret som Japans første naturarv i 1993.  Udover at være et verdens naturarv på grund af dets skove, er Yakushima et meget elsket rejsemål for dykkere takket være dets krystalklare farvande, koralrev og rigeligt havliv.

 

Den dybe grønne urskive i Seikos Prospex uret afspejler de gamle cedertræer på øen Yakushima ved den sydlige ende af den japanske øhav. Den mørkegrønne skive trækker nyt liv ind i dette klassiske ur.

Visere og indeksmarkere har en selvlysende belægning, så du har mulighed for at se klokken i mørke.

 

Glasset er ridsefast safirglas med anti-reflective coating.

 

Uret har en meget holdbar roterende bezel i keramik, hvilket beskytter uret mod rust og ridser. Det at den kan rotere gør, at du kan indstille starten eller slutningen på et tidsinterval-

Kronen, der selvfølgelig er en skruekrone, er at finde ved kl. fire.

 

Prospex uret indeholder Seikos eget automatiske urværk, der oplader energi mens du bevæger dig. Værket har 23 juveler, 21.600 vibrationer pr time og cirka 50 timers gangreserve ved fuld opladning.

Ønsker du dig et Seiko ur som er af en helt særlig kaliber, vil du absolut ikke blive skuffet over dette Seiko Prospex ur.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar