Seiko Presage
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Seiko Presage - Limited Edition

Oprettet d. under Ur Nyheder

 

Seiko Presage kollektion er inspireret af det eksklusive og fristende cocktail univers. Det er blevet en verdensomspændende succes blandt ur- og cocktailentusiaster. Helt specifikt er kollektionen inspireret af cocktail, skabt af Hisashi Kishi, der er barchef på Star Bar i Tokyos Ginza område og vinder af VM for bartendere (International Bar Association).

 

Nu er der blevet lanceres en ny limiteret version fra Seiko, der endnu en gang er baseret på en af Kishis kreationer. Hans Fuyugeshiki cocktail har en ren og kølig udstråling, der afspejles i den fine og dramatiske urskive. Ordet Fuyugeshiki betyder vinterlandskab og urskiven indfanger magien fra det klare lys på en kold vinterdag. En klar hvid skive med et smukt mønster, som viser en refleksion af japansk vinter.

 

 

Urets specielle urskive er ren hvid med et detaljeret mønster, der reflekterer lyset akkurat som et snelandskab i Japan. Det slanke og skarpe design på timemarkeringerne stammer fra faconen på stilken fra et cocktailglas. 

Uret har gennemsigtig bagkasse således at der er frit udsyn til automatikværket. Hvert ur har sit eget serienummer påført bagkassen. Seiko uret, som du finder i butikken og på webshoppen har nummer 2058/7000.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar