Seiko Save the Ocean Ure
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Seiko Save the Ocean Ure

Oprettet d. under Ur Nyheder

Comebacket af Seiko Turtles urene er bestemt et af ​​de bedste træk, som det Japanske urmærke Seiko har gjort for nylig. Urene er prisbillige, har et cool udseende, er solide og pålidelige pg det er et af de bedste dykkeure i prisklassen.

 

De nyeste modeller er lige kommet i shoppen, ref. SRPC91K1 pg ref. SRPC93K1, og er resultatet af Seiko's partnerskab med Jacques-Yves Cousteaus barnebarn Fabien Cousteau.

 

Før vi præsenterer de nye Seiko Prospex "Save The Ocean" Special Edition ure, er en kort introduktion til projektet "Save The Ocean" og dens initiator, Fabien Cousteau, nødvendig. 

 

Fabien Cousteau er ocean-explorer og barnebarn af den berømte undervandsforsker Jacques-Yves Cousteau. Fabien Cousteau har ligesom sin bedstefar dedikeret sit liv til at udforske oceanerne og fremme deres sundhed og bevarelse. Seiko vil i arbejdet med Fabien Cousteau donere en del af provenuet til hans Ocean Learning Center.

 

 

De nye Seiko Prospex "Save the Ocean" er teknisk set identisk med mange af de andre Seiko Prospex ure. Der er dog en farveændring, som minder om de ældre PADI og Lagoon-versionerne. Lad dog være med at blive afskrækket af lighederne, fordi de nye "Save The Ocean" SRPC91K1 og SRPC93K1 har nogle ganske indbydende udseende. Sammenlignet med tidligere udgaver, ses hovedopdateringen på urskiven med det nautiske/oceaniske tema i centrum. Seiko har således skabt en nyt urskive, der minder om bevægelsen af ​​bølger kombineret med en ny gradient blå farve, der går fra lyseblå på toppen til næsten abyss-blå/sort klokken 6 - igen en henvisning til havet, som ser næsten sort ud, når man når visse dybder. Seiko spiller ud med flottere og flottere gradientfarver. Denne nye urskive er en af ​​de mest dristigste skabte af Seiko.

 

 

Den anden opdatering på  "Save The Ocean" er bezelets indsats, som er farvet i lyseblå (første 20 minutter af skalaen) og afgrundsblå (resten af ​​skalaen) og matcher dermed urskiven. Endelig er kronen og beslaget selv belagt i sort - et andet særpræg, der gør denne specialudgave unik i samlingen.

 

 

Seiko Prospex "Save the Ocean" er solide ur. De er 44 mm i diameter og 13 mm i tykkelse, men stadig mere kompakte end, hvad man kunne forventet Displayet er både funktionelt og brugervenligt med datovisning - og har en kombinationen af både det ​​klassiske og dykkerbehovet. Urene vandtæthed er på 20 ATM og derfor helt ideele som dykkerure, samtidig med at man kan bruge det til hverdag.  

 

Endnu engang har Seiko lavet nogle cool ure, som godt nok ikke er revolutionerende, men som har velovervejede opdateringer, som giver urene lige netop det, som man kan ønske sig.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar