Seiko Prospex indgår nyt samarbejde med Fabien Cousteau
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Seiko Prospex indgår nyt samarbejde med Fabien Cousteau

oprettet d. under Ur Nyheder

Seiko Prospex indgår nyt samarbejde med Fabien Cousteau

 

Seiko er glad for at annoncere et nyt partnerskab med den fremtrædende ocean explorer og marine conservationist, Fabien Cousteau.

 

Fabien har ligesom hans berømte bedstefar dedikeret sit liv til at udforske havet og fremme deres sundhed. Seiko beundrer stærkt han store indsats i arbejdet for beskytte at havet mod de skadelige virkninger af menneskelig aktivitet og klimaændringer.

 

Seiko ser frem til at samarbejde med Fabien gennem både traditionelle og online medieinitiativer med fokus på Prospex-dykkerens urkollektion. Desuden vil Seiko bidrage til arbejdet i Fabien Cousteau Ocean Learning Center, en institution, som Fabien skabte for at yde et direkte og positivt bidrag til havets sundhed. Centralt i dette fælles initiativ er en ny dedikeret Seiko Prospex Instagram-konto, som vil indeholde Fabiens aktiviteter, eventyr og opdagelser. Seiko vil også invitere forskellige miljøforkæmpere og marine specialister fra hele verden til at bidrage med deres historier, oplevelser og ideer til fremtiden. Seiko's mål er, at dette bliver et værdsat ressource for verdens elskere.

 

I alt han gør, søger Fabien at udvide verdens viden om vigtigheden af ​​havets sundhed. Med tidligere projekter som "Mission 31" (se nedenfor) udfordrer Fabien os alle til at se sig på marine verden igen, og Seiko er stolt af at være en del af Fabiens eventyr i dag og i fremtiden. Seiko Prospex og Fabien Cousteau. Et partnerskab med spændende

 

Som det første barnebarn af Jacques-Yves Cousteau tilbragte Fabien sine tidlige år om bord på hans berømte bedstefar skibe, Calypso og Alcyone. Han lærte at dykke på sin fjerde fødselsdag og arvede sin families passion for oceanerne. Fabien har en fremtrædende baggrubg som forfatter, foredragsholder og tv-vært alt sammen om oceanerne og behovet for beskytte disse mod nedbrydning.

 

Fabien er måske bedst kendt for sin undersøgelse af hajer. Fra 2000 til 2002 var Fabien en Explorer-at-Large for National Geographic og samarbejdede om en tv serie med det formål at ændre offentlighedens forestillinger om hajer, der hedder "Attack of the Mystery Shark". I 2003-2006 producerede han en dokumentar, "Mind of a Demon", om hajer, der blev sendt på CBS i USA. De næste fire år (2006-2010) bidrog Fabien til en multi-timers serie til PBS kaldet "Ocean Adventures" med sin far, Jean-Michel Cousteau. I juni 2014 indledte Fabien og hans team Mission 31, den længste videnskabelige ekspedition i Aquarius, verdens eneste undersøiske marine laboratorium, der ligger uden for kysten af ​​Florida. Fabien arbejder i dag med mange marine velgørenhedsorganisationer, der især fokuserer på at arbejde med lokalsamfund og børn over hele verden for at hjælpe med at genoprette lokale vandøkosystemer. I 2016 grundlagde han Fabien Cousteau Ocean Learning Center for at yde et direkte og positivt bidrag til havets sundhed.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar