Ny Seiko black Limited edition 2018, Seiko lancerede i starten af året deres nye Prospex black limited edition. Urene kommer kommer i tre forskellige modeller som alle kommer med en kasse i stærkt sort stål kasse med orange detaljer i skiven. Urene h
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Seiko Black Limited Edition 2018

oprettet d. under Ur Nyheder

 

Seiko lancer ny Prospex Limited Edition serie

Seiko lancerede i starten af året deres nye Prospex black limited edition. Urene kommer i tre forskellige modeller, som alle har en urkasse i stærkt sort stål med orange detaljer i skiven. Urene har fået sit design fra natdykning, hvor de orange detaljer i uret har sin inspiration fra lyset, som dykkerne bruger når de svømmer i havets mørke. Urene er designet til at kunne opnå dybder helt ned til 200m og med deres sikkerhedsskruekrone undgår man ved uheld at få hevet kronen ud. Seiko har designet deres ur på den måde, så selv i havets mørke har urets lumen en så kraftig effekt, at man kan se urets indikationer.

Seiko SRPC49K1 Prospex Auto Divers Limited Edition

Seikos nye automatikur SRPC49K1 Prospex Auto Divers Limited Edition kommer i en sort rustfri stålkasse med en sort silikonerem. Uret har en gangreserve på 41 timer ved fuld optrækning og har en vandtæthed på 200m. Uret kommer med seikos hardlex glas som er en form for hærdet mineralglas. Glasset holder bedre til kraftigere slag end normalt mineralglas.

Seiko SNE493P1 Prospex Solar Divers Herreur Limited Edition

Seikos nye SNE493P1 Prospex Solar Divers Herreur Limited Edition kommer med  en sort rustfri stålkasse og monteret på en sort silikonerem. Uret er solardreven, således urværket omdanner alle former for lys om til elektricitet, som oplader uret. Uret har en gangreserve på 10 måneder ved fuld opladning. Uret kommer med Seikos hardlex glas som er en form for hærdet mineralglas. Glasset holder bedre til kraftigere slag end normalt mineralglas. Uret har desuden datovisning med forstørrelsesglas over datoen, så den er nemmere at aflæse.

 

Seiko SSC673P1 Prospex Solar Divers Chrono Limited Edition

Seikos nye SSC673P1 Prospex Solar Divers Chrono Limited Edition er med sort rustfri stålkasse og monteret på en sort silikonerem. Uret kommer med Seikos hardlex glas som er en form for hærdet mineralglas. Glasset holder bedre til kraftigere slag end normalt mineralglas. Uret er solardreven, således urværket omdanner alle former for lys om til elektricitet, som oplader uret. Uret har en gangreserve på 6 måneder ved fuld opladning.  Med seikos splittids tagning, kan man tage tid i op til 60 minutter ved hjælp af chronograf knapperne.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar