Konfirmationsgaver til piger og drenge
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Konfirmationsgaver til piger og drenge

Oprettet d.

Ifølge tal fra Danmarks Statistik  bliver cirka 70 % af de unge i dag konfirmeret. Det svarer til ca 50.000 personer hvert år.  For konfirmanderne er konfirmationen en festdag. En dag, hvor man ”træder ind i de voksnes rækker” og bliver fejret med  god mad, taler og personlige sange. Til sådan en festdag hører selvfølgelig også gaver. 

 

Ifølge en undersøgelse fra TNS Gallup  kan konfirmanden regne med at få gaver for omkring 16.720 kroner. Forældrene er de mest gavmilde givere. I gennemsnit giver forældrene konfirmationsgaver for 5.550 kroner til konfirmanden. Næstefter forældrene følger bedsteforældrene med et gavebudget på omkring 1.910 kroner. Andre familiemedlemmer giver gaver for 690 kroner, mens venner og bekendte gennemsnitlig giver for 470 kroner.

 

Men hvad skal man give? Ofte står man med en ønskeseddel med få ting, og mange vælger derfor at give penge, så konfirmanden kan købe, hvad han eller hun nu ønsker. Andre gaver, man typisk giver er en oplevelse eller rejse eller en ny iphone, men hvis du godt kunne tænke dig, at give en konfirmationsgave, som kan beholdes og værdsættes igennem hele livet, så er smykker eller ure de ideelle konfirmationsgaver!

 

Konfirmationsgaver til piger


Georg Jensens smykker er altid meget populære til konfirmanderne. Det er en anerkendt mærke, og især Daisy blomsten er meget eftertragtet, da den kan bruges af alle aldre. Der findes både ørestikker, armbånd, halskæder og brocher med den skønne Daisy.

 

 

En ring er også altid et meget godt bud på en god gaveide’. Det er de færreste piger, der ikke er glade for en ring, og med en ring, med en smuk brillantslebne diamant, har man et minde for livet. Med Eternity smykkerne fra Aagaard kan man tilmed få ombyttet smykkerne til et nyt med en større brillant kun betale differencen mellem det gamle og det nye smykke. Derved behøver man ikke ofre en kæmpe formue på et smykke til at starte med, men langsomt gøre smykket dyrere og flottere.

 ByBiehls Beautiful World er blevet meget eftertragtet hos de unge. Inspirationen til designet kommer fra en hyldest af vores skønne jord.

 

 

 

Et kors er også altid en god gaveide’, som ligeledes et symbol på det at blive konfirmeret. Vi har både de almindelige kors og dagmarkorsene, som er meget populære hos pigerne.

 

 

 

En genial konfirmationsgave der passer godt til enhver ung pige, som er stilbevidst og har masser sej personlighed er de kendte Daniel Wellington ure eller et Mockberg ur, som på kort tid er blevet et hit.

 

 


 

Konfirmationsgaver til drenge

Hvad giver man så den unge mand i konfirmationsgave? En klassisk og smart gave kunne være et sæt manchetknapper.

 
 

Hvis konfirmanden er en modebevidst og selvsikker herre, så er et armbånd både en anderledes, mindeværdig og super cool konfirmationsgave! Soldier to Soldier-serien støtter projekter for sårede soldater med 10%. Hvis konfirmanden er interesseret i militæret, og måske selv overvejer en karriere inde for forsvaret, så er dette jo en oplagt gave. En sej gave - med en flot og velgørende tanke bag.

 

 
 

 Til drenge er et også altid et hit med et flot armbåndsur?

  Konfirmationsgaver bør huskes! Det kan godt være, at der står penge på toppen af ønskelisten hos de fleste konfirmander. Men de får hurtigt ben at gå på. Med ovenstående  konfirmationsgaveidéer kan gaven anvendes og vække minder om en dejlig dag resten af livet.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar