Hvorfor hedder det et Tennisarmbånd?
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Hvorfor hedder det et Tennisarmbånd?

Oprettet d.

De velkendte tennis armbånd er yndet af mange, men ofte kender folk ikke til historien om, hvorfor det egentligt hedder et tennisarmbånd.

 

Tennis armbåndet er opkaldt efter at den berømte tennisstjerne Chris Evert i 1987, som under US Open bad om at få stoppet spillet, fordi hendes diamantarmbånd var blevet åbnet og var faldet ud på banen. Hun fik tid til at samle sit armbånd, og siden den dag har modellen af armbånd med linjer af diamanter blevet kaldt et tennis armbånd. Tennis armbånd er armbånd, hvor der typisk er brugt en masse små diamanter til at skabe et enkelt armbånd. De attraktive armbånd blev tidligere kaldet evighedsarmbånd, inline armbånd eller diamantlinjearmbånd. 

 

 

Tennis armbåndene er meget eftertragtet, da de med deres symmetriske mønstre af diamanter, både er enkle og stilfulde uden at være for prangende. Armbåndene er tidsløse og kan bruges af alle.

 

Hos Guldsmed Borup har vi et udvalg af tennisarmbånd i alle prisklasser, og de fås nu også med zirkoniasten. Du kan finde de smukke tennisarmbånd her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar