Seiko i nyt partnerskab med PADI – verdens største dykker netværk.
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

Seiko offentliggøre nyt partnerskab med PADI – verdens største dykker netværk

oprettet d. under Ur Nyheder

Seiko offentliggøre nyt partnerskab med PADI – verdens største dykker netværk

Seiko offentliggøre nyt partnerskab med PADI – verdens største dykker netværk.

Seiko lancerede sit første dykkerur i 1965 og siden, har Seiko udviklet en lang række spændende nye teknologier og design, der har gjort det mere sikkert og lettere for såvel professionelle som amatør dykkere.


Opfindelserne omfatter verdens første dykkerur af titanium i 1975, det første dykkerur med keramisk yderkasse i 1986 og det første Nitrox Dykkercomputer ur i 2000. På grund af disse opfindelser og
dykkerurenes suveræne kvalitet, har Seiko opnået et højt renommé i dykkerkredse.

 

Ved et mærkeligt sammentræf besluttede to amerikanske dykkerentusiaster, blot få måneder efter Seiko lancerede deres første dykkerur, at standarden for dykkertræning skulle forbedres.

De grundlagde derfor Professional Association of Diving Instructors. I løbet af de sidste 50 år er PADI™ blevet verdens mest pålidelige træningsorganisation for sportsdykkere. Med over 6.300 dykkercentre og mere end 136.000 professionelle PADI kvalificerede dykkerinstruktører i verden, har PADI udstedt svimlende 24 mio. certifikater, og har gjort mere end nogen anden organisation i verden for at udbrede dykning.

Seiko og PADI deler en passion for at sørge for sikkerhed og fornøjelse for dykkere og for beskyttelse af havmiljøet. Et partnerskab føltes derfor meget rigtigt. Seiko er stolte af deres støtte til PADI og især Project AWARE™, der er en global bevægelse af dykkere, som arbejder for at beskytte havet. Project AWARE støtter tusinder af dykkere fra mere end 180 lande i deres arbejde for et renere, sundere og mere rigt havmiljø.

I anledningen af dette partnerskab lanceres der dette efterår to ProspeADI Special Editio

Seiko offentliggøre nyt partnerskab med PADI – verdens største dykker netværk.ns


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar