Urservice i byen's eneste butik med fuldtids ansat urmager

oprettet d. under Ur Nyheder

Hos Guldsmed Borup I Næstved Storcenter har vi en fuldtidsansat urmager i butikken

Det er for os en naturlighed at der, når man har Sjællands største udvalg af ure, også har en urmager ansat til at udføre urservice og foretage urreparationer i butikken således at du/i som kunde får den bedst mulige oplevelse og den største tryghed når der skal købes ur, eller når arvestykket fra farfar eller bryllupsgaven fra din elskede, skal have et eftersyn eller repareres.

Qvick batteriservice og urservice

Vores urmager tilbyder qvick batteriservice i dit ur, eller afkorter lænken på dit armbåndsur inden for 1 time ( Obs. bemærk vænligst at vi ikke tilbyder qvick batteriservice og urservice på søndage), vi tilbyder også at trykprøve dit sportsur eller dykkerur til 5 atm eller 10 atm, dette gøres fra dag til dag 24 timers service, værdifulde ure typisk ure der koster over kr. 5000.- tilbydes også som 24 timers service, dette skyldes at de ofte er mere kompliceret og at vi ønsker at levere det bedst mulige resultat....... Vi går aldrig på kompromis 

Vi Giver et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på repration at dit ur laver vi for kun kr. 300.- et reprations tilbud på dit ur, og vi trækker naturligvis de kr. 300.- fra reprationsomkostningen hvis du vælger at få foretaget urreprationen hos os.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar