3 gode grunde til at købe et ur
  • Fri fragt over 399.- & 30 dages returret
  • Flest brands & Lansdækkende bytteservice
  • Top service og lynhurtig levering
Søg
Kundeservice: 55 7373 75

3 gode grunde til at købe et ur

oprettet d.

3 gode grunde til at købe et ur
3 gode grunde til at købe et ur

Der er altid en god grund til at købe et ur. Men inden du giver dig i kast med at handle skal du overveje dette.

1. Gør op med dig selv, hvad uret skal bruges til. Daglig brug, sport eller festlige begivenheder. Er du til jeans og T-shirt kan et ur med læderrem være den perfekte balance mellem det hverdagagtige og det kvindelige.

Er du mere til kjole og smykker, kan der anbefales et ur med et mere feminint look, som f.eks. nogle af vores smykkeure fra Kranz & Ziegler. Ved festlige lejligheder, vil jeg altid anbefale et smykkeur. Det passer til kjolen og bliver ikke for voldsomt. Skal uret udelukkende bruges til sport, er der mange tekniske vidundere til fornuftige penge. Personligt vil jeg foretrække en model, der ikke ser alt for nørdet ud, og som sagtens kan bæres, når du ikke er i træningstøjet.

2. Størrelsen på dit ur bør hænge sammen med størrelsen på dit håndled. Mindre ur til et smalt håndled og større ur til et kraftigere håndled. Efter en årrække med fokus på mindre armbåndsure er størrelsen dog steget ved mange ure. Dog er det stadig sådan, at hvis du er i festtøj, må uren gerne have et mindre kassemål end hverdagsuret.

3. Der er noget særligt ved at købe et splinternyt ur, som ingen andre har ejet før dig, som vil få din historie, og som dit barn og måske barnebarn en dag måske får lov at arve. Men der er også noget særligt ved at købe et smukt brugt ur med en årelang historie, du kan være med til at bygge på. Der er fordele ved begge køb, for med et nyt ur er du garanteret reklamationsret, hvis det skulle gå i stykker inden for de første to år.

          


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar