Velkommen til Jaguar Executive DIVER Collection

oprettet d. under Ur Nyheder

Velkommen til Jaguar Executive Diver Collection

Lækkert og solidt herreur fra Jaguar med bicolour stålurkasse og stålkasse. Urskiven er blå. Uret har ridsefrit safirglas. Uret er udstyret med en drejelynette og skruekrone. Uret er analog med datovisning og chronograf. Vandtætheden er 20 ATM, hvilket gør det velegnet til dykning. Ø 43,5 mm.

Det er blevet tid at præsentere til årets første NYHEDER!

Vi er spændte og glade for at kunne præsentere den nye Jaguar Executive Diver Collection. En serie bestående af 14 ure i forskellige farvesammensætninger. Ens for dem alle: Safirglas, 20 ATM, skruekrone, drejelynette og 100 % Swiss Made

JAGUAR Ure er en del af Festina Group - en urgruppe som også består af blandt andet Festina, Candino og Calypso.

Jaguar Prof Diver Herreur J860/2

Jaguar Prof Diver Herreur J860/3 Jaguar Chronograf Herreur J862/1 Chronograf Herreur J862/2

Jaguar Prof Diver Herreur J863/1

 Jaguar Prof Diver Herreur J863/2

Jaguar Executive Diver Chronograf Herreur J864/1 Jaguar Executive Diver Chronograf Herreur J864/2 Jaguar Executive Diver Chronograf Herreur J864/3  

Passion for præcision og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Det er de værdier, der har været rygraden i JAGUAR Ure i over 70 år. Den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde brandet i 1938, og producerede ure, der også dengang, var præget af elegance og præcision.

Jaguar Chronograf Herreur J864/2

I dag er denne dyrebare arv en direkte kilde til den moderne og internationale strategi bag Festina Group, hvilket i dag resulterer i unikke kollektioner af herreure, hvis styrker har oprindelse i utrættelig teknologisk forskning og innovativ design.

Jaguar Chronograf Herreur J864/1

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar